Text/HTML

My Profile

Profile Avatar
MeiMcChesney
Viale Ippocrate 117
Valsolda, CO 22010
Italy
0384 6562838 http://www.jenniferanncoffeen.com/ *******
Nacho: 7 Nacho hadde noen gode stunder gjennom hele kampen, og var en av grunnene til at Sevilla hadde problemer med å utvide ledelsen utover en i første omgang. Imidlertid kan han ha bidratt til kommunikasjonsproblemene med Ramos for Sevilla sitt andre mål, og nesten helt sikkert gitt Sevilla 'sattackers å være på stedet for det tredje.
Danilo: 3 For å parafrasere en linje fra Men In Blazers, må du 'være ganske god til å score et eget mål så dårlig. Dette var et av de egne målene fra Danilo. Hans dykkerhode hadde vært en ekstraordinær avslutning hadde det vært fullført i motsatt ende av parken. I stedet ga det tegn på hans åpenbare nervøsitet i forsvaret, som dukket opp igjen og igjen gjennom hele natten. Hans støtende bidrag var 'tterrible, noe som gjorde at han kunne spalte seg lettere inn i angrepet da V zquez kom utenfor banen.
Casemiro: 8 Selv om han av og til ble fanget ut i en presse som tillot Sevilla en rekke farlige sjanser, var Casemiro 'skuddverk nettpositivt. Han var en murvegg foran Madrid 's forsvarsspillere, blokkerte skudd og gjorde avgjørende avskjæringer for å Fotballdrakter Barn sette Madrid borte på kontringer.
Kroos: 8 En god kamp sammenlagt for Toni Kroos i kveld. Vi fikk se noen av skiver gjennom baller som gjør ham til en slik trussel ved å sømløst koble forsvaret til angrep. Han utgjorde seg også som en fare med en rekke langskudd, og gjorde mer direkte angrep enn han gjør når Luka Modri ​​er i lagoppstillingen. Imidlertid ville det vært fint å se ham sette flere av disse skuddene på mål.
Morata: 5 Morata klarte virkelig ikke å involvere seg i kampen. Mens ett krøllforsøk nærmet seg å finne det øverste hjørnet, så det meste ut som om Morata hadde forlatt skuddstøvlene hjemme, og fikk flere sjanser over stolpen. Han er absolutt ikke 'anstrengende for å gjøre en sak for hans inkludering i Madrid' -regulære med å starte 11 spill som dette.
V zquez: 6 En blandet veske til Lucas. Det var mye huffing og puffing rundt banen. Det var godt å se ham legge ned den innsatsen, men han ville tjent godt ved å temperere dette med litt selvkontroll. Mens han gjorde sterke løp var det ikke mye sluttprodukt. Han ble også opparbeidet Manchester United Fotballdrakter og innrømmet en unødvendig gul, og tvang Zidane til å føre ham av i nærheten av slutten for å forhindre å gå ned en mann.
 Kova i: 6 Kova i gjorde en øyeblikkelig innvirkning på å hjelpe til med å bryte Sevilla '-skifter med den jevn glatte driblingen. Bra å se ham tilbake fra skade, da Madrid vil trenge ham i form de kommende månedene.
Benzema: 9 Karim Benzema kom inn for Alvaro Morata og utgjorde forskjellen, og sikret Zidane 'srecord som bryter ubeseiret strek. Benz' srun gjennom sentrum av Sevilla 'sdefense er prisverdig, da Karim viste hvorfor han fortsetter å være den foretrukne nr. 9 i Zidane 'slineup.
Jeg vet det er 'underlig å si dette når Madrid innrømmet 3 mål, men Min Man of the Match-prisen går til keeperen vår denne kvelden. Mens det kan sies at Asensio' simpressive sprang på tvers av banen snudde avgjørende bortemål eller Benzema 'slast grøft utligningen var viktigere mål, ingen av spillerne demonstrerte konsistensen som Casilla gjorde gjennom de 90 minuttene. Det 'er fantastisk å vite at hvis noe skjer med Keylor Navas, har Madrid en kvalitets keeper klar til å vente.https://justclassads.com/user/profile/599401


MiaWhite Fußballtrikots Kinder DaniellaS
Shannanqs Billiga Barcelona Kläder På Nätet MeiSunder
Login