Text/HTML

My Profile

Profile Avatar
BradfordMuss
70 Chemin Du Lavarin Sud
Cahors, CENTRE 46000
France
05.24.41.74.74 http://www.distilleriadelsapere.com/arsenal/wilshere-troeje-2016-63368/ *******
Borgmesteren sagde, at det var slukket, men der var ingen officiel bekræftelse. I stedet var der en stilhed, hurtigt fyldt med alle de normale ting: beskyldninger, sammensværgelser, paranoia, skud, der blev fyret fra de sædvanlige skyttegrave af de sædvanlige mistænkte. Som om det var et uhyggeligt plot og nogen sted havde fået dette til at ske; som om en snusk person havde bragt vinden og regnen. Eller Arsenal Trøje Børn fra den anden side, som om Madrid var skurke for at ville spille en fodboldkamp; eller som om de løb bange, desperate efter at spille et svækket Celta-hold, mens de kunne. Endnu en uge, endnu en demonstration af den desperation efter at pege en anklagende finger, spille offeret og finde nogen at bebrejde. Den samme kedelige, ubehagelige krig, taget til en ny slagmark.
Det var noget, Madrid ønskede Juventus Fodboldtrøjer at undgå. På trods af beskyldningerne er det noget, Celta ville have foretrukket at undgå også, hvis mindre. Madrid tilbød løsninger, sagde nogle. Madrid udøvede pres, sagde andre. Og du kan gætte, hvem der sagde hvilket.
Resultater: Deportivo-Betis: suspenderet. Málaga 0–1 Espanyol, Barcelona 3–0 Athletic, Atlético 2–0 Leganés, Valencia 0–4 Eibar, Sevilla 0–0 Villarreal, Sporting 2–4 Alavés, Real Sociedad 3–2 Osasuna, Celta-Madrid: suspenderet, Granada 1-0 Las

br>
maglie calcio bambino MozelleSh
Login